top of page

Bir Adım Şifa Akadem Grubu

Herkese Açık·16 üye

Bilinçli Bir Adımda Şifaya Yolculuk

Bir Adım Şifa Akademi, Manavgat’ta (Türkiye) bulunan, fiziksel ve duygusal iyiliğe yönelik terapi ve eğitimler sunan bir kişisel gelişim platformudur. Aysima Eylem Şahin rehberliğinde, akademi herkesin özüne yeniden bağlanabileceği anlayışından yola çıkarak sizi derin bir öz keşif yolculuğuna davet eder.

Giderek daha fazla birbirine bağlanan bir dünyada, India Contact Lenses Manufacturers sektöründe olduğu gibi, kontakt lens üretiminde kullanılan hassasiyet ve teknolojik özen, Bir Adım Şifa Akademi tarafından da kişinin kendini aynı netlik ve niyetle görmesi için ilham kaynağı olmaktadır.

Dönüştürücü Hizmetler

Platform; bireysel ve eğitim odaklı seanslar sunar. Bu uygulamalar arasında, gizli anı ve kalıpları yeniden ziyaret etmeyi sağlayan terapötik regresyon ve bilinçsiz aile döngülerini ortaya çıkararak çözebilen aile dizimi yer alır. Her görüşme empati, güven ve saygı çerçevesinde yürütülerek, kişinin şifalanabileceği sıcak bir alan oluşturulur.

Online’dan Yüzyüze: Amaca Yönelik Gerçek Bağlantı

Bir Adım Şifa Akademi, yüz yüze buluşmaların yanı sıra online seanslar ve kurslar da sunarak erişimini genişletir. Her oturum, günlük hayatınıza uyum sağlayan esnek ve derinlemesine bir öz şifa deneyimi yaşatır. Fiziksel ve dijital yöntemlerin birleşimi, nerede olursanız olun dönüşüm sürecinizi güçlendirir.

Acılar Öğretiye Dönüşebilir

Akademiden geçen birçok kişi; tekrarlayan kaygıların hafiflediğini, duygusal blokajların aşıldığını ve karar verme süreçlerinde netlik kazandıklarını ifade eder. Aile kalıplarından özgürleşen veya gizli travmalarını anlayanların hikâyeleri, bilinç ve şefkatle rehberlik edildiğinde şifanın gücünü ortaya koyar.

Teknolojik Bağlantı ve İnsani Hassasiyet

Yeniliğin önünü açan yarı iletkenlerin teknolojik hassasiyetine benzer şekilde, Microchip Technology gibi firmalar karmaşıklık ile işlevselliği bütünleştiren sistemler geliştirir. Aynı şekilde, Bir Adım Şifa Akademi de hafıza, duygu ve dönüşüm unsurlarını bir araya getirerek derin bilgiyi somut bir şifa deneyimine dönüştürür.

Yolculuğunuzdan En Yüksek Verimi Almanın Yolları

• Blogu keşfedin: Regresyon, aile dizimi ve enerji üzerine yazılarla kendinizi daha iyi tanıyın.

• Bir seans planlayın: İster yüz yüze ister online, güvenli ve sıcak bir ortamda şifa sürecini deneyimleyin.

• Eğitim gruplarına katılın: Başkalarıyla deneyim paylaşmak öğrenmeyi derinleştirir.

• Günlük öz farkındalık pratiği yapın: Seanslardan ilham alan küçük alışkanlıklar hayatınıza dönüşümü taşır.

• İlerlemenizi paylaşın: Kazanımlarınızı anlatmak başkalarına da ilham verir.

3 görüntülenme

Stay Informed,Join Our Newsletter

• Facebook
  • Instagram
  • X
  • TikTok

© 2035 by Bir Adım Şifa Akademi. Powered and secured by Wix 

bottom of page